Trenutek...
Kmetijsko gospodarstvo Lendava d.d.

Povabilo k sodelovanju

Skupaj zmoremo več

Spoštovani pridelovalci!

V Kmetijskem gospodarstvu Lendava si prizadevamo k zadovoljstvu domačega pridelovalca in potrošnika, ter se tako zavedamo nujnosti domače kmetijske pridelave in vašega cenjenega prispevka k oskrbi ljudi z zdravo, lokalno pridelano hrano. 

 

 

V KG Lendava smo zato v letu 2018 za vas, naše dobavitelje, razvili celovit in zanesljiv sistem kmetijske oskrbe s sloganom »z vami od setve do žetve«, kjer vam kot zanesljivemu poslovnemu partnerju želimo ponuditi še dodatne ugodnosti, tako finančne kot svetovalne. V želji po vzajemnem, obojestranskem zadovoljstvu in uspešnosti vašega kmetovanja, se nagibamo k pogodbenemu sodelovanju na področju odkupa žit in koruze, ter oskrbe z najkakovostnejšim semenskim materialom. Slednji je, prav zaradi naše lastne pridelave v Pomurju, kot tak najbolj prilagojen vašim podnebnim in pridelovalnim razmeram, ter tako najustreznejša in najzanesljivejša izbira za kakovosten in visok pridelek.

Z veseljem vas vabimo na pogovor o možnostih medsebojnega sodelovanja in predstavitev pogodbenih ugodnosti. Pišite nam na info@kg-lendava.si.

Veselimo se srečanja z vami in z veseljem ostajamo na razpolago za vsakršna vprašanja. Vse dobro!